Caterpillar CAT D9 GC Jebel-Ali

Top 10 duurste machines in Europa in augustus

Ieder jaar worden honderdduizenden voertuigen, machines en onderdelen verkocht via TrucksNL. Denk hierbij aan vrachtwagens, bedrijfswagens, landbouwvoertuigen, bouwmachines en uitrusting. Een mooi moment om voor nu de duurste machines van augustus op TruckNL uit te lichten!

1 Liebherr LTM1500 telescoopkraan

Deze Liebherr LTM 1500 is een krachtige mobiele telescoopkraan (terreinkraan) met een maximaal hijsvermogen van 500 ton. Deze veelzijdige kraan uit 2001 beschikt over een 7-delige telescoopgiek die een lengte van 84 meter kan bereiken, met een maximale hijshoogte van 145 meter bij gebruik van de jib (verlengstuk aan het uiteinde van de hoofdgiek).

Prijskaartje: € 999.000

2 Caterpillar 385CL graafmachine

Deze Caterpillar 385CL is een krachtige hydraulische graafmachine, ideaal voor zware graaf- en sloopwerkzaamheden. Met een bedrijfsgewicht van ongeveer 90 ton en een 533 kW sterke C18 ACERT-motor, levert deze machine uit 2009 uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid. De 385CL beschikt over een robuuste constructie, geavanceerde hydraulica en een ruime cabine, wat zorgt voor efficiëntie, comfort en veiligheid op de bouwplaats. Deze graafmachine staat te koop in Frankrijk (nabij Parijs).

Prijskaartje: € 900.000

3 Lefort Conkeror Trax 900 recycling machine

De Lefort Conkeror Trax 900 is een zware schrootschaar en pers, speciaal ontworpen voor metaalrecycling. Deze mobiele recycling machine uit 2019 is uitgerust met rupsbanden voor terreinmobiliteit. De machine kan grote hoeveelheden metaal efficiënt knippen en persen. De Conkeror Trax 900 biedt indrukwekkende kracht en duurzaamheid, waardoor hij ideaal is voor het verwerken van verschillende soorten schroot, zoals staal en aluminium. Met zijn robuuste ontwerp en geavanceerde technologie is hij essentieel voor grootschalige recyclingoperaties. Te koop in Holten, Nederland.

Prijskaartje: € 850.000

4 Complete breekinstallatie

Complete breekinstallatie nodig? Hier heb je hem! Wat krijg je dan? Onder andere een kaakbreker, twee andere brekers, een grofspoor locomotief, verkleiningsmachine, zeefmachines, transportbanden, tunnelvoeder, bandgewichten, controle-/besturingsruimte en elektrische/distributieruime. Plannen om een eigen business te starten? De installatie staat te koop in Noorwegen.

Prijskaartje: € 792.000

5 Liebherr PR 766 05 bulldozer

Deze Liebherr PR 766 05 is een geavanceerde bulldozer en staat bekend om zijn robuuste prestaties en veelzijdigheid in zware toepassingen. Dit model heeft een gewicht van ongeveer 50 ton en een motor van 422 pk. De bulldozer is uitgerust met een hydrostatisch aandrijfsysteem. Het moderne cabineontwerp biedt de bestuurder comfort en zichtbaarheid, essentieel voor veeleisende bouw- en mijnwerkzaamheden. Deze Liebherr PR 766 05 is nog vrij nieuw, uit 2023 en staat te koop in Trondheim, Noorwegen.

Prijskaartje: € 686.000

6 Caterpillar CAT D9 GC Jebel-Ali bulldozer

Een jonge parel onder de rupsdozers. Deze Caterpillar CAT D9 GC Jebel-Ali komt namelijk uit 2022. De Caterpillar CAT D9 GC Jebel-Ali is een krachtige rupsdozer, ontworpen voor zware werkzaamheden in de bouw en mijnbouw. Deze dozer is ideaal voor het verplaatsen van grote hoeveelheden grond en het uitvoeren van zware graafwerkzaamheden. Dit model staat te koop in Stabroek, Belgie.

Prijskaartje: € 643.000

7 Metso Lokotrack LT 330D breker

De Metso Lokotrack LT330D is een mobiele breker en zeefinstallatie die volledig elektrisch wordt aangedreven. Deze machine blinkt uit in veelzijdigheid en efficiëntie, ontworpen voor veeleisende steengroeven en mijnbouwtoepassingen. Deze compacte Metso breker combineert zowel breken als zeven in één, wat zorgt voor lagere transportkosten en een hogere productiviteit. Deze LT 330D komt uit 2019, is eenvoudig te bedienen en onderhoudsarm. Staat de koop in Stugun, Zweden.

Prijskaartje: € 598.000

8 Sandvik QH332 Ddhs breker

Ook de Sandvik QH332 DDHS is een compacte en veelzijdige mobiele breker. Dit model uit 2021 is uitgerust met een kegelbreker en een dubbeldeks afzeefinstallatie, wat zorgt voor efficiënte breek- en zeefprocessen in één machine. De Sandvik breker biedt eenvoudige bediening, terwijl hij hoge productiviteit en nauwkeurige korrelgrootte controle garandeert. De QH332 DDHS is ontworpen voor duurzaamheid en prestaties in uitdagende omstandigheden en is nog maar 1500 uren gebruikt. Hebben? Deze staat te koop in Heimdal, Noorwegen.

Prijskaartje: € 582.000

9 Caterpillar CAT 3516B HD generator

Gloedje nieuw! Deze Caterpillar generator uit 2024. De Caterpillar CAT 3516B HD is een krachtige dieselgenerator, ontworpen voor zware industriële toepassingen. Met een vermogen van 2000 kW tot 2500 kW levert hij betrouwbare stroom voor grote projecten zoals mijnbouw, olie en gas, en noodstroomvoorzieningen. De 3516B HD is duurzaam en efficiënt, met lage emissies en brandstofverbruik. Zijn robuuste constructie en geavanceerde technologie zorgen voor betrouwbare prestaties onder extreme omstandigheden. Te koop in Oudenbosch, Nederland.

Prijskaartje: € 530.000

10 Caterpillar 980

De Caterpillar 980 is een krachtige wiellader, ontworpen voor zware toepassingen in de bouw, mijnbouw en materiaalverwerking. Deze wiellader heeft 1534 bedrijfsuren gemaakt en is gebouwd in 2022.  Met een motorvermogen van ongeveer 373 pk en een laadvermogen van 7-8 ton, biedt de 980 uitstekende prestaties en productiviteit. De machine combineert geavanceerde hydrauliek met een robuuste constructie voor efficiënte laad- en transporttaken. Deze gele machine is te koop in Saint-Denis, Frankrijk.

Prijskaartje: € 485.000

 

 

Auteur:

Marieke

Ik ben online marketeer bij TrucksNL. Ik houd de trends en ontwikkelingen in de online aan- en verkoop van voertuigen nauwlettend in de gaten. Ik maak e-mailcampagnes om verkopers te helpen beter te verkopen via het platform. Ik deel deze kennis ook regelmatig in blogs. Door marktinzichten te delen, laat ik verkopers zien waar hun kopersdoelgroepen zich bevinden en hoe ze hen het beste kunnen bereiken.