Top 10 tofste oldtimer trucks

Oldtimer trucks hebben een bijzondere charme die veel autoliefhebbers aantrekt. Ze vertellen verhalen van vervlogen tijden, waarbij vakmanschap en robuustheid centraal stonden. In deze blog duiken we in de wereld van klassieke trucks en tonen we de 10 tofste exemplaren die momenteel te koop staan op TrucksNL. Of je nu een verzamelaar bent of gewoonweg een fan van nostalgie, deze voertuigen zullen je hart sneller laten kloppen. Maak je klaar voor een reis door de tijd en ontdek deze unieke klassiekers!

Scania LS76

De Scania LS76, geproduceerd in de jaren ’70, is een iconische vrachtwagen met een krachtige uitstraling. Met zijn karakteristieke ronde vormen en robuuste chassis is deze truck een symbool van de klassieke transportindustrie. Uitgerust met een betrouwbare dieselmotor en vaak voorzien van luxe cabine-opties, biedt de LS76 zowel functionaliteit als comfort, perfect voor lange ritten en zware ladingen.

Opel Blitz 3.6-42-30

Auteur:

Marieke

Ik ben online marketeer bij TrucksNL. Ik houd de trends en ontwikkelingen in de online aan- en verkoop van voertuigen nauwlettend in de gaten. Ik maak e-mailcampagnes om verkopers te helpen beter te verkopen via het platform. Ik deel deze kennis ook regelmatig in blogs. Door marktinzichten te delen, laat ik verkopers zien waar hun kopersdoelgroepen zich bevinden en hoe ze hen het beste kunnen bereiken.