Helikopter

De meest bijzondere voertuigen op TrucksNL

TrucksNL staat vooral bekend om het plaatsen van trucks en/of zwaar materieel. Maar soms hebben we ook andere bijzondere advertenties op onze website. Hieronder de meest bijzondere voertuigen die ooit op TrucksNL te koop hebben gestaan.

De meest bijzondere voertuigen zijn:

Amfibievoertuig met aanhanger

Dit Volvo amfibievoertuig is voorzien van rupsbanden en een aanhanger. Er passen twee personen in het voertuig zelf, in de aanhanger is er plaats voor 8 tot 10 personen. Het meest opmerkelijke is dat zonder aanhanger het voertuig zich niet kan voortbewegen.

Aangeboden door: Handelsonderneming van Dam B.V.

Helikopter

Deze blitse helikopter met zijn opvallende blauwe en rode kleuren, is gebouwd in 2003 en heeft naar zeggen nog maar 2 kilometer gevlogen.

Aangeboden door: Vink Machinery

Inspectietorpedo

De inspectietorpedo is met afstandsbediening bestuurbaar en heeft vier Thomson camera’s. De lengte is 2,70 meter.

Aangeboden door: Jan Cardan

Oldtimer

Deze oldtimer is gebouwd in 1949. Het is een Citroen U23. Eerst had deze oldtimer een totaal andere look. De huidige look is gemaakt in 1956 toen werd de oldtimer omgebouwd tot een ‘takelwagen’ met Amerikaanse accenten.

Aangeboden door: AC Classics

Militair schip

Dit Deense militaire schip genaamd ‘Bore’ is bijna 38 meter lang en kan tot 72 ton verschepen. Er is plek voor 4 man in de bedieningskamer en er kunnen 325 andere personen op het schip mee. Het schip is gemaakt door Scania, heeft een hiab kraan en 5 cabines met 15 bedden.

Aangeboden door: John Staaling Eksport ApS

Treintje

Dit Ford treintje met als bouwjaar 1988 kan goed ingezet worden tijdens evenementen.

Aangeboden door: TS Trucks BV

Uitvaarttruck

Dit is een Scania uitvaarttruck met airco, cruise control, parkeerautomaat, dakspoiler, luchthoorns en slaapcabine. Daarnaast beschikt de truck over uitvaartvoorzieningen als een lift om het laden en uitladen van de kist te vergemakkelijken en bloemenstandaards.

Aangeboden door: Semtrade B.V.

Jetstream

Dit vliegtuigje is de Handley Page 137 Jetstream afkomstig uit 1970. Het vliegtuigje is niet helemaal compleet, wat ontbreekt zijn de neus en turbopropmotoren. Daarnaast staat er aan de binnenkant nog maar 1 rij van 2 stoelen naast elkaar en daarachter nog een rij met 1 stoel. Omdat dit vliegtuig niet meer compleet is, kan het ingezet worden als reclameobject.

Aangeboden door: Handelsonderneming van Dam B.V.

Amfibievoertuig

In dit nieuwe diesel amfibievoertuig kunnen 8 man zitten plus twee bestuurders. Hij is voorzien van rupsbanden en aan de binnenkant heeft hij gele bekleding.

Aangeboden door: ADB Global Sales S.L.

Treinen

Deze advertentie bevat meerdere elektrische en diesel treinen. De treinen zijn gebouwd in 1980-1981.

Aangeboden door: ADB Global Sales S.L.