Onze blogschrijvers

Op onze website staan veel blogartikelen die jou helpen met de (ver)koop. Maar wie schrijven deze blogartikelen? Maak kennis met ons blogschrijversteam.

Kees van Schilt

Hallo, ik ben Kees, aangenaam! Ik ben al zo’n 25 jaar vrachtwagenchauffeur, en de laatste paar jaar doe ik dit op ZZP-basis in het eigen vervoer.

Rijden als vrachtwagenchauffeur is een mooi vak, met name is het altijd een droom geweest om in mijn eigen wagen te rijden. Daarom heb ik in 2022 de opleiding gedaan voor transportondernemer, en kan ik nu op mijn gemakje op zoek naar een mooie vrachtwagen.

In mijn vrije tijd schrijf ik graag blogartikelen voor TrucksNL. Ik vertel je over wat ik meemaak als vrachtwagenchauffeur, waar je op moet letten bij het aan- of verkopen van vrachtwagens en de nieuwste ontwikkelingen in deze markt.

Naast het schrijven van blogartikelen ben ik in mijn vrije tijd graag buiten bezig. Ik woon namelijk met mijn gezin op een oude boerderij, en hier is altijd wel iets te doen.

Jacqueline Slot

Hallo, mijn naam is Jacqueline. Ik ben veel bezig met het schrijven van teksten met name op het gebied van SEO copywriting.

Voor TrucksNL schrijf ik blogartikelen over uiteenlopende onderwerpen van ontwikkelingen in de markt tot hoe jij jouw conversies (lees verkoop!) verhoogt.

In mijn vrije tijd ga ik het liefst naar de sportschool en verder omring ik me graag met familie en vrienden. Zo geniet ik ervan om samen een rondje te varen, te barbecueën of een potje te volleyballen.