Onze blogschrijvers

Op onze website staan veel blogartikelen die jou helpen met de (ver)koop. Maar wie schrijven deze blogartikelen? Maak kennis met ons blogschrijversteam.

Marieke Spanjaard

Hallo, ik ben Marieke, aangenaam! Ik houd mij bij TrucksNL bezig met online marketing. Ieder dag voeren wij met een team verbeteringen door en bedenken wij producten/functionaliteiten om nog beter, sneller en makkelijker producten te verkopen. 

Ik werk hier sinds 2022 en heb het ontzettend naar mijn zin. Ik schrijf graag over onze marketing producten, de ontwikkelingen binnen het bedrijf en tips over hoe jij als verkoper beter kunt verkopen. Daarnaast help ik bij de artikelen in de verschillende nieuwsbrieven.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te klussen. Ik ga er graag op uit met mijn kind en vriend en omring me graag met familie en vrienden. 

Jacqueline Slot

Hallo, mijn naam is Jacqueline. Ik ben veel bezig met het schrijven van teksten met name op het gebied van SEO copywriting.

Voor TrucksNL schrijf ik blogartikelen over uiteenlopende onderwerpen van ontwikkelingen in de markt tot hoe jij jouw conversies (lees verkoop!) verhoogt.

In mijn vrije tijd ga ik het liefst naar de sportschool en verder omring ik me graag met familie en vrienden. Zo geniet ik ervan om samen een rondje te varen, te barbecueën of een potje te volleyballen.