electrisch-laden

Dit moet je weten over een Shell recharge oplaadpunt

Heb je een nieuwe elektrische auto aangeschaft en ben je op zoek naar oplaadpunten die ervoor zorgen dat je binnen korte tijd de weg weer op kan? Vooral als je vaak onderweg bent, kan dit moeilijkheden met zich meebrengen. Een goede roadtrip kan daarom alleen maar werken als je een goed oplaadpunt vindt op de route. Hiervoor kan je onder andere kijken naar een Shell recharge oplaadpunt. Maar wat moet je allemaal weten over deze oplaadpunten voordat je de weg op gaat en begint met het opladen van de accu?

Dit is een Shell Recharge oplaadpunt

Voordat je kan beginnen met laden tijdens jouw reis naar een vakantiebestemming, moet je goed weten wat deze oplaadpunten precies zijn. Je komt ze onderweg namelijk ongetwijfeld tegen! Deze oplaadpunten zijn als energiebronnen langs de snelweg, speciaal ontworpen om jouw elektrische voertuig op te laden en je reis zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ze zijn heel eenvoudig te gebruiken. Je hoeft namelijk jouw auto alleen maar op te laden en te wachten tot de batterij opgeladen is. Sommige oplaadpunten hebben zelfs geavanceerde technologie waarmee je de voortgang van het opladen kunt volgen via een handige app op je telefoon.

Zoek onderweg naar de oplaadpunten

Je kan je dan afvragen waar je de oplaadpunten precies kan vinden. Je wilt niet lang hoeven te zoeken naar jouw volgende oplaadpunt, zeker niet als je in een plek bent waar je nog nooit eerder bent geweest. Bij vrijwel alle tankstations van Shell staan deze oplaadpunten. Een verre omweg is dus niet meer nodig! Door jouw reis vooraf goed te plannen en de route aan te geven in jouw navigatie voorkom je dat je onnodig veel kilometers maakt en de accu verder leeg laat gaan dan nodig.

De belangrijkste voordelen van de oplaadpunten

De Shell recharge oplaadpunten maken uitsluitend gebruik van groene energie. Je bent niet gebonden aan de broeikasgassen, maar hebt hernieuwbare energiebronnen tot jouw beschikking. Jouw ecologische voetafdruk is hiermee vele malen kleiner. Shell zorgt daarbij ook voor veel duurzaamheid. Niet alleen de kwaliteit van de oplaadpunten is hoog, ook zijn er veel plannen voor de ontwikkeling in de toekomst. Het netwerk groeit steeds verder en jij kan ervan profiteren. Tevens zijn er meerdere technologieën die het eenvoudiger maken om de elektrische auto van een volle accu te voorzien.

Dit kan je nog meer verwachten

Het opladen van een elektrische auto kan veel tijd in beslag nemen. Maar is dit ook zo bij een Shell recharge? De meeste oplaadpunten zijn geen snelladers. Je moet soms wel even wachten voordat je weer de weg op kan. De oplaadpunten zijn echter allemaal te vinden bij tankstations en andere faciliteiten. Je kan jouw tijd dus gewoon doden door eens rond te kijken en te genieten van een heerlijke lunch. En je maakt wellicht nog nieuwe vrienden! Er zijn meerdere mensen die hun auto opladen op deze plek. Nog voordat je het weet, heb je een unieke vakantie en een heerlijk ontspannen gevoel.