Maak kennis met TrucksNL

Hoe is TrucksNL ontstaan

In 1998 is TrucksNL begonnen onder de naam Trucks.nl. Sinds het begin zijn wij gevestigd in Wijchen, ten zuiden van Nijmegen. Onze website voor tweedehands vrachtwagens begon lokaal; voornamelijk Nijmeegse handelaren waren actief op de website. Al snel werd de website steeds bekender en nu is TrucksNL een begrip in binnen- én buitenland. Er komen dagelijks bezoekers uit meer dan 180 landen wereldwijd naar TrucksNL. Het oude logo van TrucksNL tot 2019, tegenover het nieuwe logo van TrucksNL vanaf 2019

Wat betekenen wij voor jou?

TrucksNL staat voor jou klaar om jou te helpen met verkopen en inkopen van vrachtwagens, machines en onderdelen. Wij geven je gratis tips over onderwerpen als verkopen, inkopen en vrachtwagens via deze blogwebsite. Ook kan je gebruik maken van onze producten/diensten die wij voor jou hebben opgezet. Heb jij een idee hoe wij jou nog meer kunnen helpen? Laat het ons weten, want ons doel is uiteindelijk dat jij makkelijk, meer verkoopt in minder tijd en wij luisteren hierin naar jou. Samen sterker noemen we dat.

Charlie, your personal trade mate, aangenaam!

In 2021 is Charlie geboren. Charlie staat persoonlijk voor jou klaar en staat symbool voor de kennis, data en tools die wij voor jou kunnen inzetten om makkelijker, meer te verkopen in minder tijd. Charlie is dus ‘your personal trade mate’ (jouw persoonlijke handelsmaatje).