Maak kennis met TrucksNL

Hoe is TrucksNL ontstaan

In 1998 is TrucksNL begonnen onder de naam Trucks.nl. Sinds het begin zijn wij gevestigd in Wijchen, ten zuiden van Nijmegen. Onze website voor tweedehands vrachtwagens begon lokaal; voornamelijk Nijmeegse handelaren waren actief op de website. Al snel werd de website steeds bekender en nu is TrucksNL een begrip in binnen- én buitenland. Er komen dagelijks bezoekers uit meer dan 180 landen wereldwijd naar TrucksNL. Het oude logo van TrucksNL tot 2019, tegenover het nieuwe logo van TrucksNL vanaf 2019

Wat betekenen wij voor jou?

TrucksNL staat voor jou klaar om jou te helpen met verkopen en inkopen van vrachtwagens, machines en onderdelen. Wij geven je gratis tips over onderwerpen als verkopen, inkopen en vrachtwagens via deze blogwebsite. Ook kan je gebruik maken van onze producten/diensten die wij voor jou hebben opgezet. Heb jij een idee hoe wij jou nog meer kunnen helpen? Laat het ons weten, want ons doel is uiteindelijk dat jij makkelijk, meer verkoopt in minder tijd en wij luisteren hierin naar jou. Samen sterker noemen we dat.

Charlie, your personal trade mate, aangenaam!

In 2021 is Charlie geboren. Charlie staat persoonlijk voor jou klaar en staat symbool voor de kennis, data en tools die wij voor jou kunnen inzetten om makkelijker, meer te verkopen in minder tijd. Charlie is dus ‘your personal trade mate’ (jouw persoonlijke handelsmaatje).

Het team achter TrucksNL

Wil je weten wie altijd voor jou klaarstaan? Maak dan kennis met het team achter TrucksNL. Wij hebben verschillende teams. We lichten er graag een aantal uit en de medewerkers die daarin zitten, waarmee jij in contact komt als je bij ons klant bent.

Ricardo

Alexander

Guus

Happy Customers

Onze klantenservice die van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur voor jou klaarstaat. En daarnaast 24/7 te bereiken is via mail.
Pepijn-foto-medium

Pepijn

Maxx

Maxx

Customer Solutions

Onze ervaren websitebouwers zowel technisch als in design staan klaar om een website voor jouw bedrijf in elkaar te zetten.

Mariska

Marloes

Finance

Onze finance zussen weten alles van cijfers. Vragen over jouw abonnement of andere financiële zaken? Ons Finance team weet het antwoord erop.
Jeroen

Jeroen

Marketing

Het laatste nieuws van de transportbranche lezen? Tips krijgen om makkelijker, meer te verkopen in minder tijd? Team Marketing houdt jou altijd op de hoogte.
Stephen-ten-Hoonte

Stephen

Sam-Zomerdijk

Sam

Sales

Onze finance zussen weten alles van cijfers. Vragen over jouw abonnement of andere financiële zaken? Ons Finance team weet het antwoord erop.
Rolf Oberink Rond

Rolf

employee-max.e3960c8

Max

Business Development

Ben jij een partij die iets doet rondom vrachtwagens, machines of equipment? Bijvoorbeeld het verschepen van vrachtwagens, leasen, veilen of verzekeren. De mannen van team Business Development en 3e Partijen brengen jouw bedrijf in contact met jouw doelgroep. Dit doen ze door de data en middelen die wij beschikbaar hebben door ons grote bereik van TrucksNL.