Waarom je jouw voertuigen of machines zou moeten verkopen via TrucksNL

Als je een voertuig of machine wilt verkopen, zoals een vrachtwagen, graafmachine of tractor, wil je natuurlijk de beste kans hebben om een koper te vinden. Er zijn talloze manieren om je voertuig of machine op de markt te brengen, maar wij, vanuit TrucksNL, proberen ons echt te onderscheiden. In deze blog lees je waarom TrucksNL de ideale plek is om je voertuig of machine te verkopen.

1. Groot en gericht publiek met hoge koopintentie

TrucksNL is de grootste online marktplaats voor bedrijfsvoertuigen en machines in de Benelux. Dit betekent dat je advertentie wordt gezien door een groot en gericht publiek. Met meer dan 700.000 unieke bezoekers per maand, waaronder professionele handelaren en eindgebruikers, vergroot je je kans op een snelle verkoop aanzienlijk. Onze kopers hebben bovendien een serieuze koopintentie, waardoor je niet veel onzin reacties ontvangt.

2. Internationaal bereik

Wij hebben een wereldwijd bereik in meer dan 180 landen. Dit betekent dat je niet beperkt bent tot de Nederlandse markt. Je advertentie kan worden bekeken door geïnteresseerden uit heel Europa en zelfs daarbuiten. Dit internationale bereik is vooral waardevol als je een specifiek voertuig of machine hebt die wellicht in het buitenland meer interesse wekt. Zo zijn bijvoorbeeld voertuigen met meer kilometers of minder lagere emissienormen weer in trek buiten Europa.

3. Gebruiksvriendelijke interface

Het plaatsen van een advertentie op TrucksNL is eenvoudig en intuïtief. Je kunt snel en zonder gedoe je voertuig of machine te koop aanbieden. De interface leidt je stap voor stap door het proces, van het uploaden van foto’s tot het beschrijven van de specificaties. Hierdoor bespaar je tijd en moeite.

4. Uitgebreide advertentiemogelijkheden

Bij TrucksNL bieden we je de mogelijkheid om een uitgebreide advertentie op te stellen om je verkoopkansen te vergroten. Je kunt de advertentie voorzien van uitgebreide technische specificaties, hoge kwaliteit foto’s, video. Dit zorgt ervoor dat potentiële kopers een volledig beeld krijgen van wat je te bieden hebt. Wil je de beste advertentie opstellen? Check dan onze Gouden tips voor een optimaal presterende advertentie. Ook kun je kiezen voor verschillende promotie mogelijkheden, afhankelijk van hoeveel zichtbaarheid je wilt en hoe snel je je voertuig wilt verkopen.

5. Professionele ondersteuning

Als je hulp nodig hebt bij het opstellen van je advertentie of als je vragen hebt over het verkoopproces, biedt TrucksNL professionele ondersteuning. Hun team van experts staat klaar om je te helpen bij elke stap van de verkoop, zodat je met vertrouwen je voertuig of machine kunt aanbieden.

6. Betrouwbaarheid en reputatie

TrucksNL heeft een solide reputatie opgebouwd als betrouwbaar platform in de markt voor bedrijfsvoertuigen en machines. Door je voertuig of machine via TrucksNL te verkopen, profiteer je van deze reputatie, wat het vertrouwen van potentiële kopers vergroot. Dit kan cruciaal zijn voor een succesvolle verkoop.

7. Uitgebreide zoekfuncties voor kopers

Kopers op TrucksNL hebben toegang tot krachtige zoek- en filteropties, waardoor ze precies kunnen vinden wat ze zoeken. Dit betekent dat je voertuig of machine sneller wordt gevonden door de juiste doelgroep. De gedetailleerde zoekfuncties zorgen ervoor dat je advertentie niet verloren gaat in de massa.

8. Flexibele verkoopopties

Of je nu een enkele machine of een hele vloot wilt verkopen, TrucksNL biedt flexibele opties die passen bij jouw behoeften. Je kunt kiezen voor eenmalige plaatsingen of abonnementen, afhankelijk van hoe vaak je voertuigen of machines wilt verkopen. Kies je voor een abonnement? Dan bieden wij je tevens de mogelijkheid om al jouw advertenties via ons advertentiebeheersysteem TruckDelta te beheren. Vanuit hier kan je jouw advertenties in 1 muisklik, realtime doorplaatsen naar honderden andere verkoopportalen.

Conclusie

Het verkopen van je voertuig of machine via TrucksNL biedt je een unieke combinatie van bereik, gebruiksgemak, en betrouwbaarheid. Of je nu op zoek bent naar een lokale koper of iemand aan de andere kant van de wereld, TrucksNL geeft je de beste kans om je verkoop succesvol af te ronden. Met hun jarenlange ervaring, professionele ondersteuning, en uitgebreide advertentiemogelijkheden, is TrucksNL de logische keuze voor iedereen die een voertuig of machine wil verkopen.

Auteur:

Marieke

Ik ben online marketeer bij TrucksNL. Ik houd de trends en ontwikkelingen in de online aan- en verkoop van voertuigen nauwlettend in de gaten. Ik maak e-mailcampagnes om verkopers te helpen beter te verkopen via het platform. Ik deel deze kennis ook regelmatig in blogs. Door marktinzichten te delen, laat ik verkopers zien waar hun kopersdoelgroepen zich bevinden en hoe ze hen het beste kunnen bereiken.