image1

Jouw truck (ver)kopen met De Truckfinancier

De Truckfinancier is dé nieuwe leasepartner van TrucksNL. Door een samenwerking met De Truckfinancier is het mogelijk voor verkopers om hun voertuig te verkopen aan midden- en kleinbedrijven door middel van een leasecontract. Een truck of trailer kan namelijk een grote investering zijn voor een MKB. De Truckfinancier helpt ze hierbij waardoor de aanschaf een stuk aantrekkelijker wordt. Wouter Dijksterhuis, eigenaar van De Truckfinancier, legt graag aan je uit wat ze precies doen. 

Het gezicht achter De Truckfinancier

“Mijn naam is Wouter Dijksterhuis. Sinds 2008 ben ik eigenaar van De Truckfinancier. Al 15 jaar helpen wij klanten en handelaren als het gaat om financial lease aanvragen in de transportsector. Onze kracht ligt in het snel financieren van de waarde van het voertuig.

De Truckfinancier bemiddelt in leasecontracten voor het MKB voor trucks en trailers, wij helpen de dealerbedrijven en handelaren de truck of trailer te verkopen. Niets meer en niets minder. Dit doen wij al 15 jaar zéér succesvol. Van leaseaanvraag tot en met de aflevering van het voertuig. Wij begeleiden u in het gehele traject, alles op tijd gereed en alle benodigde stukken bij de bank zodat u als dealerbedrijf of handelaar de betaling krijgt en de klant op tijd het voertuig kan ophalen.

Sinds eind vorig jaar zijn wij een samenwerking gestart met TrucksNL. Doelstelling van de samenwerking is om krachten te bundelen om de gezamenlijke positie in de leasemarkt, met name de transportsector, te vergroten. Door onze contacten bij banken, onze kennis en beschikbare middelen te combineren met de uitstekende contacten van leveranciers en transportbedrijven bij TrucksNL, hopen wij een krachtige samenwerking te realiseren.

Samen zijn we sterker!

Wil jij je truck of trailer sneller verkoper? Vergroot je doelgroep door de mogelijkheid tot lease aan te bieden via De Truckfinancier. Dit is voor jou als verkoper geheel vrijblijvend. Meer over weten? Laat hier je gegevens achter en we nemen graag contact met je op.